Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Zomernummer ‘katholiek leven vandaag’ is uit

Zomernummer ‘katholiek leven vandaag’ is uit

Het zomernummer van ‘katholiek leven vandaag’, de kwartaalnieuwsbrief van Katholiekleven.nl is uit. In deze nieuwsbrief van het videokanaal van de Nederlandse Bisschoppenconferentie is dit keer aandacht voor onder meer de meet & greet tussen de redactie van katholiekleven.nl en haar Facebookvolgers, zaterdag 16 september in Utrecht.

Verder in dit nummer aandacht voor de prijs die het logo van katholiekleven.nl kreeg in de recente European Design Award. Vrijdag 2 juni werd de permanente raad van de bisschoppenconferentie hierover geïnformeerd. In een korte ontmoeting met mgr. Van den Hende, mgr. De Korte en mgr. Liesen vertelde projectcoördinator Daphne van Roosendaal over de waardering die het logo kreeg (foto).

‘Katholiek leven vandaag’ verschijnt elk kwartaal. De nieuwsbrief geeft een overzicht van de ontwikkelingen rond katholiekleven.nl. Abonnees krijgen de nieuwsbrief per post toegestuurd. De pdf wordt op de website geplaatst en verspreid via Facebook.

Nog geen abonnee? Meld u dan aan via een mail naar contact@katholiekleven.nl. U kunt zich ook aanmelden voor de maandelijkse digitale update. U ontvangt het laatste nieuws van katholiekleven.nl dan rechtstreeks in uw mailbox.

Bent u geïnteresseerd in de meet & greet dan kunt u zich aanmelden via contact@katholiekleven.nl (aanmelding hiervoor is verplicht).

Download de nieuwsbrief.