Algemeen
Het SRKK functioneert als het secretariaat van de Nederlandse Bisschoppenconferentie en ondersteunt haar beleidssectoren. Het Secretariaat is gevestigd aan de Adriaen van Ostadelaan 140, te Utrecht.

Algemeen Mailadres
Secretariaat Bisschoppenconferentie: vragen@rkk.nl

Adresgegevens
Het postadres van het Secretariaat is: Secretariaat Bisschoppenconferentie,                                                                                                          Postbus 13049, 3507 LA Utrecht
Het bezoekadres is Adriaen van Ostadelaan 140, Utrecht,
Algemeen telefoonnummer: 030 2326900, bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur.
E-mail: vragen@rkk.nl

Op deze pagina leest u hoe het SRKK omgaat met bescherming van persoonsgegevens en het gebruik van cookies via deze website.

Vragen van de pers:
Journalisten kunnen met persvragen bellen naar 06-10 29 62 67. (Let op: dit telefoonnummer is niet bedoeld voor algemene vragen aan het SRKK).
We raden journalisten verder aan om een gratis abonnement te nemen op de Nieuwsbrief RKKerk.nl. Daarmee ontvangt men eens per maand een overzicht van het laatste nieuws, maar ook de Extra Nieuwsbrief met urgente nieuwsberichten, bijvoorbeeld in verband met nieuwe coronamaatregelen voor de R.-K. Kerk.

Nieuwsbrieven
Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden voor een of meer digitale nieuwsbrieven van het Secretariaat Rooms-Katholiek Kerkgenootschap (SRKK).

Er zijn twee nieuwsbrieven waarop u zich kunt abonneren. Bij berichten die per direct de aandacht verdienen, bijvoorbeeld over het invoeren van coronamaatregelen, versturen we een Extra Nieuwsbrief aan alle abonnees van deze beide nieuwsbrieven:

  1. Nieuwsbrief RKKerk.nl
  2. Nieuwsbrief voor laatste berichten over de AVG (bij alle nieuwe berichten over de AVG)