Algemeen
Het Secretariaat Rooms-Katholiek Kerkgenootschap (SRKK) functioneert als het secretariaat van de Nederlandse Bisschoppenconferentie en ondersteunt haar beleidssectoren.

Algemeen Mailadres
Secretariaat Bisschoppenconferentie: vragen@rkk.nl

Adresgegevens
SRKK, Prinses Marielaan 8 | 3743 JA | Baarn,  Postbus 262 | 3740 AG | Baarn.
Algemeen telefoonnummer: 030 2326900, bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur.
E-mail: vragen@rkk.nl

Op deze pagina leest u hoe het SRKK omgaat met bescherming van persoonsgegevens en het gebruik van cookies via deze website.

Vragen van de pers:
Journalisten kunnen met persvragen bellen naar 06-10 29 62 67. (Let op: dit telefoonnummer is niet bedoeld voor algemene vragen aan het SRKK). We raden journalisten verder aan om een gratis abonnement te nemen op de Nieuwsbrief RKKerk.nl. Daarmee ontvangt men eens per maand een overzicht van het laatste nieuws, maar ook de Extra Nieuwsbrief met urgente nieuwsberichten, bijvoorbeeld in verband met nieuwe coronamaatregelen voor de R.-K. Kerk.

Nieuwsbrieven
Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden voor een of meer digitale nieuwsbrieven van het Secretariaat Rooms-Katholiek Kerkgenootschap (SRKK).

Er zijn drie nieuwsbrieven waarop u zich kunt abonneren. Bij berichten die per direct de aandacht verdienen, bijvoorbeeld over het invoeren van coronamaatregelen, versturen we een Extra Nieuwsbrief aan alle abonnees van deze beide nieuwsbrieven:

  1. Nieuwsbrief RKKerk.nl
  2. Nieuwsbrief voor laatste berichten over de AVG (bij alle nieuwe berichten over de AVG)
  3. Nieuwsbrief voor alle berichten in het kader van Caritas
Aanmelding voor de volgende nieuwsbrieven: