Nieuwsbrieven

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden voor een of meer digitale nieuwsbrieven van het Secretariaat Rooms-Katholiek Kerkgenootschap (SRKK). Er zijn twee nieuwsbrieven waarop u zich kunt abonneren:

  1. Nieuwsbrief RKKerk.nl, met een overzicht van het actuele nieuws voor en over de Nederlandse Bisschoppenconferentie en de Nederlandse Kerkprovincie. Deze nieuwsbrief verschijnt één keer per maand.
  2. Nieuwsbrief over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze verschijnt bij elk nieuw bericht dat op deze website wordt gepubliceerd over de AVG. In deze berichten worden parochies geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen rondom de AVG, krijgen ze tips, handleidingen en voorbeeldformulieren om te gebruiken in de eigen parochie op het gebied van de AVG.

Let op: vergeet na aanmelding niet om uw aanmelding ook te bevestigen via de mail die u daarvoor krijgt toegestuurd!

Bij urgente nieuwsberichten, bijvoorbeeld in verband met de aanscherping van coronamaatregelen binnen de R.-K. Kerk, wordt aan de abonnees van beide nieuwsbrieven een Extra Nieuwsbrief gestuurd.

SMS-service

smslogoDe sms-service is momenteel niet in gebruik. Mocht er een actie komen waarvoor we de sms-service inzetten, dan publiceren we dat op rkkerk.nl. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de sms-service. Deze service is beperkt tot telefoonnummers in Nederland. Uw nummer wordt uitsluitend gebruikt voor vooraf aangekondigde sms-acties.

Lees hier meer over hoe de sms-service eerder is gebruikt voor het initiatief Verenigd in gebed voor de vrede.

Aanmeldformulier SMS-service RKKerk.nl

Afmelden voor de deze service? Klik hier.