Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Preview WJD-vlog: de Panamezen halen alles uit de kast voor een geweldige ontvangst

Preview WJD-vlog: de Panamezen halen alles uit de kast voor een geweldige ontvangst

De eerste beelden van de jongeren die vloggen vanaf de WereldJongerenDagen in Panama zijn binnen en gepubliceerd bij katholiekleven.nl, het videokanaal van de Nederlandse Bisschoppenconferentie. Als het een ding laat zien is het wel de feestvreugde die de Panamezen elke dag creëren rond de WJD.

Door problemen met de wifi-verbinding lukte het nog niet eerder om beelden naar Nederland over te krijgen. Tot donderdag 24 januari het eerste videomateriaal kwam van de WJD-vloggers Femke, Marco, Felipe en Lucas. “Emy Jansons heeft ze in sneltreinvaart gemonteerd, zodat we nu de ‘#0 WJD-vlog Preview’ kunnen laten zien,” vertelt katholiekleven.nl coördinator Daphne van Roosendaal.

“Als de vloggers eenmaal terug zijn in Nederland, gaan we zo snel mogelijk aan de slag met alle interviews en vlogs die ze hebben opgenomen.”

In de preview van de WJD-vlogs praat Femke met Aletta over processies en een bijzondere eucharistieviering. Felipe praat over zijn favoriete eten en gaat in gesprek over de gastvrijheid van de Panamezen.

Bekijk hier de preview:

Foto: Felipe (rechts) in actie.