Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Nieuwsberichten voor parochies > Pensioenfonds Nederlandse Bisdommen (PNB) viert 50-jarig bestaan met Dag van de Toekomst

Pensioenfonds Nederlandse Bisdommen (PNB) viert 50-jarig bestaan met Dag van de Toekomst

Het Pensioenfonds Nederlandse Bisdommen (PNB) werd opgericht in 1973 en bestaat in 2023 dus 50 jaar. Dat wordt gevierd op maandag 25 september met een ‘Dag van de Toekomst’ waarop onder meer vooruitgekeken wordt naar de toekomst van het fonds.  

De dag begint om 10.00 uur in Museum Speelklok te Utrecht. Behalve vooruitkijken is er ook tijd om samen terug te blikken op de afgelopen 50 jaar van het pensioenfonds.

Dankbaarheid voor het jubileum wordt uitgedrukt door het vieren van de Eucharistie in de St. Catharina-kathedraal met als voorganger kardinaal Eijk.

Voor wie

De Dag van de Toekomst is speciaal voor alle deelnemers en gepensioneerden van het pensioenfonds en voor alle betrokken parochiebesturen. Deelname aan deze dag, die om 10.00 uur begint met koffie en gebak en tot ongeveer 17.00 uur duurt, is gratis. De locatie Museum Speelklok in Utrecht is te vinden op korte loopafstand van het Centraal Station Utrecht en een parkeergarage aan de Springweg.

Aanmelden voor deze dag kan nog via dit online aanmeldformulier.

Tags: ,