Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Dossiers > Uitgelicht: Ad limina 2022 > Fotoverslag Ad Limina 2022: maandag 7 november

Fotoverslag Ad Limina 2022: maandag 7 november

Op de eerste dag van het Ad Limina bezoek van de Nederlandse bisschoppen vierden zij ’s ochtends vroeg de mis in de Sint Pieter bij het graf van Petrus. Daarna volgden de eerste bezoeken aan verschillende dicasteries (onderafdelingen of ministeries van het Vaticaan). ’s Avond was er een persontmoeting waar de bisschoppen Van den Hende, Van den Hout en Woorts spraken met journalisten en voor belangstellenden via een livestream van katholiekleven.nl. Kijk hier voor de registratie van de mis op  7 november. Klik op de foto’s onder voor een vergroting. Foto’s: Ramon Mangold (niet rechtenvrij).

 

 

 

 

Kijk ook de video over de aankomst van de Nederlandse bisschoppen in Rome van katholiekleven.nl.

Kijk op katholiekleven.nl ook voor een interview met mgr. Van den Hende, voorzitter van de Nederlandse Bisschoppenconferentie en bisschop van Rotterdam, over de eerste dag van het Ad Limina. Hier vind je ook een interview met mgr. Van den Hout van bisdom Groningen Leeuwarden over zijn indrukken en ervaringen op dit voor hem eerste Ad Limina bezoek.

 

 

Tags: , ,