Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Nieuwsberichten voor parochies > Conferentie de Missionaire Parochie is verplaatst naar 5 en 6 november

Conferentie de Missionaire Parochie is verplaatst naar 5 en 6 november

De organisatie van ‘De Missionaire parochie – Als God renoveert’ meldt dat er, na overleg met het team van Fr. Mallon uit Canada en andere betrokkenen, nieuwe data zijn vastgesteld voor de conferentie. Mits de omstandigheden rondom het coronavirus het toelaten, zal de conferentie worden gehouden op donderdag 5 en vrijdag 6 november 2020 in Oudenbosch.

Momenteel leven veel mensen in de onzekerheid van de coronacrisis. Toch meent de organisatie van de conferentie er verstandig aan te doen door te gaan met de voorbereidingen. “Reacties uit heel Nederland en België doen ons beseffen dat de conferentie een teken van hoop is. Iets om naar uit te kijken,” aldus de organisatie.

Daarnaast wil de organisatie niet te lang wachten om zo veel als mogelijk extra kosten vanwege het verplaatsen te vermijden. De aangemelde bezoekers voor de tweedaagse conferentie hebben persoonlijk bericht gekregen waarin de mogelijkheden voor hun deelname wordt toegelicht.

 

Beeld en bericht via bisdom Breda.

Tags: