Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Websites Jong Katholiek en Wereldjongerendagen vernieuwd!

Websites Jong Katholiek en Wereldjongerendagen vernieuwd!

De websites voor Jong Katholiek en de Wereldjongerendagen zijn in een nieuw jasje gestoken. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan zowel techniek, structuur als inhoud. De nieuwe vormgeving is geoptimaliseerd voor mobiele weergave.

Voor de nieuwe opzet is gebruik gemaakt van de laatste inzichten op het gebied van gebruikersvriendelijkheid. Ook is er rekening gehouden met reacties van bezoekers van Jong Katholiek.

Beleidsmedewerker van de Bisschoppenconferentie voor Jeugd en Jongeren, Gerrie Conen, is blij met de nieuwe websites: “We hebben zo veel mogelijk door de ogen van onze jongeren gekeken en hen ook laten meekijken bij het ontwerp. Zo kwamen we uit bij wat zij belangrijk vonden om snel te kunnen vinden wanneer zij de site bezoeken. We zijn blij dat we nu een site hebben waar het nieuws een prominente plek heeft en we ook met grotere zichtbaarheid campagnes kunnen voeren voor landelijke activiteiten.”

Wereldjongerendagen

De website voor de Wereldjongerendagen wordt dagelijks bijgewerkt met nieuws en ontwikkelingen rondom de keuzeprogramma’s en de reisorganisatie voor de reis naar Panama in januari 2019. Voor deze reis wordt voor het eerst gewerkt met keuzeprogramma’s of streams. De verschillende  mogelijkheden zijn te ontdekken op de nieuwe site.

Naar de nieuwe website voor de Wereldjongerendagen

Naar de nieuwe website voor Jong Katholiek