Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Vacature: Secretariaat R.-K. Kerk en CIO zoeken een secretaresse M/V

Vacature: Secretariaat R.-K. Kerk en CIO zoeken een secretaresse M/V

Het Secretariaat van het Rooms-Katholiek Kerkgenootschap in Nederland (SRKK) en het CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken) zoeken een secretaresse. De secretaresse verricht secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de Bisschoppenconferentie, het CIO en een aantal andere overlegorganen.

Het SRKK verzorgt uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de Rooms-Katholieke Bisschoppenconferentie. Bij het SRKK is ook het secretariaat van het CIO ondergebracht. Het CIO behartigt de belangen van 28 christelijke en 2 joodse gemeenschappen en is namens hen dé gesprekspartner van politiek en overheid. Het SRKK en het CIO zijn gevestigd te Utrecht.

Het gaat om een functie van 32 uur per week in een klein maar gedreven team, het betreft een baan met een uitgebreid en gevarieerd takenpakket op secretarieel en administratief gebied. Het is belangrijk om zelfstandig te kunnen werken en voor verschillende vergaderingen niet alleen in Utrecht maar ook in Den Haag aanwezig te kunnen zijn.

Solliciteren

U kunt uw motivatiebrief met uw cv vóór 14 juni 2023 per mail sturen naar sollicitatie@rkk.nl t.a.v. Anneke van der Kamp, secretaris-generaal. Voor eventuele nadere inlichtingen over de werkzaamheden voor het CIO kunt u contact opnemen met Arthur Miedema, ambtelijk secretaris CIO, op telefoonnummer 030 – 232 69 00 of per mail sollicitatie@rkk.nl.

Download hier de complete vacaturetekst 

Kijk voor meer informatie over de organisaties ook op rkkerk.nl en cioweb.nl. 

Tags: , ,