Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Nieuwsbrief Katholiekleven.nl is uit

Nieuwsbrief Katholiekleven.nl is uit

Deze week is de nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ verschenen met informatie over de website van de Nederlandse Bisschoppenconferentie Katholiekleven.nl.
In de nieuwsbrief staat dit keer onder meer een bericht over de Nederlandse Dag die op 15 november in Rome wordt georganiseerd. Diverse Nederlandse bisdommen en katholieke organisaties gaan in november op bedevaart naar Rome. Zij doen dit in het kader van het Heilig Jaar van de Barmhartigheid. Op het programma staat als hoogtepunt een gezamenlijke ‘Nederlandse Dag’ op 15 november, waar ook Katholiekleven.nl vertegenwoordigd zal zijn om verslag te doen.

Aan de bedevaart naar Rome nemen naar verwachting meer dan 1.000 Nederlandse pelgrims deel. Zij vieren de Eucharistie in de Sint Pieter, met kardinaal Eijk als hoofdcelebrant en de andere Nederlandse bisschoppen als concelebrant. Aansluitend is er een ontmoeting met paus Franciscus, die de Nederlandse pelgrims zal toespreken.

De nieuwsbrief ‘katholiek leven vandaag’ verschijnt vier keer per jaar. Deze gedrukte uitgave geeft informatie speciaal voor mensen die Katholiekleven.nl willen ondersteunen met een gift. U kunt zich hiervoor aanmelden via de betreffende website of via een mail naar contact@katholiekleven.nl.

katholiek_leven_vandaag_nr-2

Nieuwsbrief: Katholiek Leven Vandaag