Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Nieuwe uitgave in serie Kerkelijke Documentatie samen met religieuzen

Nieuwe uitgave in serie Kerkelijke Documentatie samen met religieuzen

In de serie Kerkelijke Documentatie is een nieuwe uitgave verschenen. Het gaat om een speciale editie, samengesteld door de overlegcommissie van de Konferentie van in Nederland gevestigde Religieuzen (KNR) en de Nederlandse Bisschoppenconferentie. In deze uitgave, Kerkelijke Documentatie 2023 nr. 1, komen drie teksten bij elkaar die gaan over de economie, het financieel beheer en het bestuur van Diocesane Instituten van Gewijd Leven en Sociëteiten van Apostolisch Leven.

Het gaat om de volgende teksten:

  • Economie ten dienste van charisma en zending
  • Oeconomicae et Pecuniariae Quaestiones
  • Decreet en richtlijnen voor het bestuur en het beheer van de goederen van Diocesane Instituten van Gewijd Leven en Sociëteiten van Apostolisch Leven in Nederland

Deze teksten zijn samengesteld en geautoriseerd door de Commissio Mixta, de overlegcommissie van de Konferentie van in Nederland gevestigde Religieuzen en de Nederlandse Bisschoppenconferentie.

Deze bijzondere editie wordt uitgegeven door het Secretariaat Rooms-Katholiek Kerkgenootschap (SRKK) en biedt een bijzondere lees- en leerervaring voor iedereen met belangstelling voor het religieuze leven. De uitgave kost € 15,- exclusief verzend- en behandelkosten. De oplage is deels gereserveerd en daarmee beperkt, dus bestel snel, want op is op!

Bestellen:

Bestellen kan via het bisdom Breda: 076 – 522 34 44, dagelijks telefonisch bereikbaar tot 12.30 uur. Per e-mail: stuur een mail naar bestel@rkk.nl met in het bericht uw naam en volledige adresgegevens (zoals hieronder). Per post: via Bisdom Breda, Postbus 90.189, 4800 RN Breda. U kunt voor het bestellen ook onderstaand bestelformulier printen en ingevuld retourneren: (NB: bestellingen worden i.v.m. de feestdagen begin 2024 geleverd).

——————————————————————————-

Ja, ik wil Kerkelijke Documentatie deel 1 2023 bestellen.

Prijs € 15,00 per stuk, exclusief verzendkosten, excl. behandelingskosten.

Naam:

Straat:

Postcode:                     Plaats:

Aantal exemplaren:

E-mailadres:

IBAN Banknummer:

In een gefrankeerde envelop sturen naar: Bisdom Breda, Postbus 90.189 4800 RN Breda

 

 

Tags: