Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Derde deel in serie Kerkelijke Documentatie samen met religieuzen

Derde deel in serie Kerkelijke Documentatie samen met religieuzen

In de serie Kerkelijke Documentatie is het derde en laatste deel verschenen in een reeks samengesteld door de overlegcommissie van de Konferentie van in Nederland gevestigde Religieuzen (KNR) en de Nederlandse Bisschoppenconferentie. In deze uitgave, Kerkelijke Documentatie 2024 nr. 1, komen drie teksten samen die gaan over het religieuze leven.

Het gaat om de volgende teksten:

  • Communis Vita, motu proprio en rondzendbrief
  • Nieuwe wijn in nieuwe zakken
  • Identiteit en zending van de religieuze broeder in de kerk

Deze teksten zijn samengesteld en geautoriseerd door de Commissio Mixta, de overlegcommissie van de Konferentie van in Nederland gevestigde Religieuzen en de Nederlandse Bisschoppenconferentie.

Deze bijzondere editie wordt uitgegeven door het Secretariaat Rooms-Katholiek Kerkgenootschap (SRKK) en biedt een bijzondere lees- en leerervaring voor iedereen met belangstelling voor het religieuze leven. De uitgave kost € 15,- exclusief verzend- en behandelkosten. De oplage is deels gereserveerd en daarmee beperkt, dus bestel snel, want op is op!

Bestellen:

Bestellen kan via het bisdom Breda: 076 – 522 34 44, dagelijks telefonisch bereikbaar tot 12.30 uur. Per e-mail: stuur een mail naar bestel@rkk.nl met in het bericht uw naam en volledige adresgegevens (zoals hieronder). Per post: via Bisdom Breda, Postbus 90.189, 4800 RN Breda. U kunt voor het bestellen ook onderstaand bestelformulier printen en ingevuld retourneren.

——————————————————————————-

Ja, ik wil Kerkelijke Documentatie deel 1 2024 bestellen.

Prijs € 15,00 per stuk, exclusief verzendkosten, excl. behandelingskosten.

Naam:

Straat:

Postcode:                     Plaats:

Aantal exemplaren:

E-mailadres:

IBAN Banknummer:

In een gefrankeerde envelop sturen naar: Bisdom Breda, Postbus 90.189 4800 RN Breda

 

Tags: ,