Nieuws

Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Nieuwsberichten voor parochies > Actie Kerkbalans heeft de webshop geopend: materialen 2023 nu te bestellen

Actie Kerkbalans heeft de webshop geopend: materialen 2023 nu te bestellen

Actie Kerkbalans heeft op maandag 26 september de webshop geopend. Alle materialen voor de Actie Kerkbalans 2023 zijn nu online te bekijken en bestellen. Met de kant-en-klare folders en enveloppen brengen parochies hun lokale Actie goed en herkenbaar onder de aandacht. Ook promotiemateriaal, zoals spandoeken, vlaggen, posters en stickers, zijn in de webshop te vinden. Materialen zijn daarnaast eenvoudig op maat te laten maken voor de eigen kerk.

De slogan ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’ staat centraal in alle communicatie- en promotiematerialen. De kerken in Nederland willen namelijk niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst van waarde zijn en blijven voor mensen die verbinding en verdieping zoeken. In de fotografie staan verschillende generaties centraal, om te benadrukken dat de kerk gastvrij en uitnodigend wil zijn voor jong en oud. Kerkleden zijn gefotografeerd binnen de kerk, want na lastige jaren mogen parochies en gemeentes dit jaar weer fysiek samenkomen om God en elkaar te ontmoeten. Juist dat samen kerkzijn heeft voor kerkleden veel waarde.

Concrete vervolgstappen
Wat betekent het openen van de webshop voor organisatoren van de Actie Kerkbalans?

  • Zij kunnen vanaf maandag 26 september, terecht in de webshop.
  • Daar kunnen zij de materialen inzien en bedenken welke hiervan zij willen inzetten om de Actie Kerkbalans in hun kerk te ondersteunen.
  • Vervolgens kunnen zij tijdig – uiterlijk medio oktober – de juiste materialen bestellen.
  • Let op: de bisdommen Groningen-Leeuwarden, Roermond en Rotterdam bestellen de materialen centraal. Wilt u toch iets voor uw eigen parochie bestellen, bijvoorbeeld een product op maat, stem dan eerst af met het bisdom.

Actiematerialen op maat
Organisatoren kunnen er ook voor kiezen om in een eigen stijl te communiceren over de Actie Kerkbalans 2023. Zij kunnen de tekst en het beeld op de kant-en-klare folder en envelop heel eenvoudig zelf aanpassen. Zo zorgen zij ervoor dat materialen heel herkenbaar zijn als uitingen van de eigen parochie of gemeente. Die benadering op maat spreekt meer aan dan algemene teksten.

Blijf op de hoogte en neem een gratis abonnement op de nieuwsbrief van Actie Kerkbalans!

Bezoek de webshop

Laat materialen op maat maken

 

 

Tags: