Via onderstaand formulier stelt u een vraag aan de Functionaris Gegevensbescherming die is aangesteld voor het Rooms-Katholiek Kerkgenootschap in Nederland ten behoeve van de ledenadministratie van de parochies. Let op: u kunt via dit formulier alleen in contact treden met de Functionaris Gegevensbescherming over de verwerking van persoonsgegevens in de R.-K. ledenadministratie. Meer informatie over de taak van de Functionaris Gegevensbescherming R.-K. Ledenadministratie.

Heeft u een privacyvraag over een ander onderwerp dan gegevensverwerking in de ledenadministratie van de R.-K. parochies of over de gegevensverwerking van een andere R.-K. instelling, dan dient u contact op te nemen met de desbetreffende parochie of kerkelijke instelling die de gegevensverwerking uitvoert. Uw vraag kan dan niet via dit contactformulier worden beantwoord.

Lees het privacyreglement
Lees voor u begint met invullen het Privacyreglement Functionaris Gegevensbescherming R.-K. Ledenadministratie.

NB:
Ieder kerklid hoort in principe als parochiaan bij de parochie waar hij/zij woont. Als er in uw directe omgeving meerdere parochies zijn, dan kunt in de meeste gevallen op www.zoekparochie.nl aan de hand van uw postcode opzoeken bij welke parochie uw huisadres hoort. Wanneer u slechts wilt weten hoe u kunt worden ingeschreven of uitgeschreven uit de R.-K. ledenadministratie, vindt u alle informatie en de te volgen procedure op deze pagina.

VeldenĀ met * zijn verplicht om in te vullen.

    Akkoord*


    captcha