Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Vacature: Secretariaat Rooms-Katholiek Kerkgenootschap zoekt secretaris-generaal

Het Secretariaat van het Rooms-Katholiek Kerkgenootschap in Nederland (SRKK) voert het secretariaat ten behoeve van de Nederlandse Bisschoppenconferentie. Het SRKK, gevestigd te Utrecht, is momenteel op zoek naar een secretaris-generaal (m/v) voor 40 uur per week.

De taken van de secretaris-generaal bestaan onder meer uit het voorbereiden van en deelnemen aan vergaderingen van de Bisschoppenconferentie en de Permanente Raad (‘dagelijks bestuur’), alsmede (leiding geven aan en toezien op) het uitvoeren van besluiten van beide gremia.

De kandidaat treedt in dienst bij de Rooms-Katholieke Kerk. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op het Rechtspositiereglement van het SRKK.

Download hier de vacature voor meer informatie.

Solliciteren kan tot 1 oktober 2022.

Tags: