Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Vacature: Secretariaat Rooms-Katholiek Kerkgenootschap zoekt administrateur

Vacature: Secretariaat Rooms-Katholiek Kerkgenootschap zoekt administrateur

Het Secretariaat van het Rooms-Katholiek Kerkgenootschap in Nederland (SRKK) voert het secretariaat ten behoeve van de Bisschoppenconferentie en andere overlegorganen binnen de Nederlandse Kerkprovincie. Het SRKK, gevestigd te Utrecht, is momenteel op zoek naar een administrateur m/v (16 uur per week).

De administrateur verricht boekhoudkundige werkzaamheden ten behoeve van de Bisschoppen-conferentie en het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken (CIO). Hij/zij heeft ervaring in financiële functies, een hoge mate van zelfstandigheid, kan nauwkeurig en gestructureerd werken en heeft goede communicatieve vaardigheden. Het discreet kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie is een essentieel onderdeel van de functie.

De kandidaat heeft een financiële opleiding voltooid en beschikt over een mbo+ werk- en denkniveau, heeft minimaal drie jaar relevante werkervaring en uitstekende kennis van Exact en Excel. Verder wordt verwacht dat hij/zij praktiserend rooms-katholiek is en leeft volgens de leer van de Kerk.

Wat biedt het SRKK?

Het SRKK biedt in aanvang een tijdelijk contract voor 16 uur per week voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren is daarna een vast contract mogelijk. Het salaris bedraagt gebaseerd op een 40-urige werkweek – afhankelijk van opleidingsniveau, kennis en ervaring – tenminste € 2.843,- en ten hoogste € 3.993,- bruto per maand. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op het Rechtspositiereglement van het SRKK. Solliciteren kan tot 30 maart 2020.

Kijk voor meer informatie over de vacature en over hoe te solliciteren hier: vacature administrateur maart 2020.

Tags: