Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Vacature projectleider Wereldjongerendagen 2019

Vacature projectleider Wereldjongerendagen 2019

18-05-2017-logo-wjd-2018-2-bijgesneden

In 2019 vinden in januari in Panama de Wereldjongerendagen (WJD) plaats. Naar schatting zullen enkele miljoenen jongeren van over de hele wereld zich daar verzamelen in antwoord op de uitnodiging van paus Franciscus. Ook vanuit Nederland wordt er een landelijke reis naar Panama georganiseerd waarin de zeven bisdommen samenwerken.

Het SRKK (Secretariaat van het Rooms-Katholiek Kerkgenootschap) is op zoek naar een projectleider (m/v) die leiding en ondersteuning kan geven aan deze landelijke samenwerking. De projectleider werkt binnen het team van Jong Katholiek en legt verantwoording af aan de beleidsmedewerker Jeugd en Jongeren van het SRKK. Samen met deze beleidsmedewerker is hij of zij verantwoordelijk voor het bewaken van de financiën, de communicatie, de afstemming met maatschappelijke, zakelijke en kerkelijke partners en de verantwoording richting subsidiegevers.

Het is een pré als je bij de organisatie van eerdere Wereldjongerendagen betrokken bent geweest. Het betreft een halftime functie (20 uur per week). Eerst wordt een tijdelijk contract van één jaar geboden met de intentie om het eenmalig te verlengen tot 1 april 2019. Het werk kan deels vanuit huis worden verricht, echter minimaal één dag per week (maandag) wordt er vanuit Utrecht gewerkt. Sollicitaties met CV kunnen alleen per mail worden gezonden naar het SRKK t.a.v. Gerrie Conen beleidsmedewerker Jeugd en Jongeren: gerriec@jongkatholiek.nl

Sollicitanten wordt gevraagd vóór 25 september 2017 te solliciteren. De eerste selectiegesprekken vinden kort daarna plaats.

Het overleggen van een recente Verklaring omtrent Gedrag en een kennismakingsgesprek met de bisschop referent voor jeugd en jongeren maken onderdeel uit van de procedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerrie Conen (gerriec@jongkatholiek.nl) of per telefoon: 06-24859001

Bekijk voor de verdere werkzaamheden en de profielschets hier de volledige vacaturetekst.