Rooms-Katholieke Kerk Nederland > Actueel > Vacature: beleidsmedewerker jurist ad extra SRKK/secretaris CIO

Vacature: beleidsmedewerker jurist ad extra SRKK/secretaris CIO

Het Secretariaat van het Rooms-Katholiek Kerkgenootschap in Nederland (SRKK) voert het secretariaat ten behoeve van de Nederlandse Bisschoppenconferentie. Bij het SRKK is ook het secretariaat van het CIO, het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken, ondergebracht. Voor het SRKK en het CIO is er momenteel een vacature voor een beleidsmedewerker jurist ad extra/secretaris CIO (40 uur per week).

Het CIO behartigt de belangen van 27 christelijke en 3 joodse gemeenschappen. Het SRKK en het CIO zijn gevestigd te Utrecht.

De vacature betreft een dynamische functie met een breed en afwisselend werkterrein. De kandidaat treedt in dienst bij de Rooms-Katholieke Kerk. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op het Rechtspositiereglement van het SRKK.

Download hier de vacature voor meer informatie.  Solliciteren kan tot 14 november 2020.

Tags: ,